• Slider 242

Om virksomheden

 

JAVA CAR DESIGNs historie er begyndt 1995.


Ejeren, herre Sławomir Jaworski, besluttede sig for at starte en virksomhed med læderbetræk til biler, da det viste sig, at hans nyindkøbte bil har kunstlæder finish og kvaliteten er meget værre end ved ægte læder. Det manglede på en virksomhed, som professionelt og perfekt kunne udføre skræddersyede betræk af ægte læder, så ville han opfylde sin hensigt og har oprettet JAVA CAR DESIGN.


Efter mere end to årtier, som var fuld af lidenskab og succes, er JAVA CAR DESIGNs prestige et resultat af høj kvalitet og originalitet af tjenester og fokusering på kundernes behov og forventninger.


Vores virksomheds specialitet er læderbetræk, hovedsagelig til bilindustrien, luftfart og sejlsport.
Vi samarbejder med producenter, importører og forhandlere og udfører både flåde-ordrer og bestillinger til individuelle kunder.


Det er vores moderne maskinpark, erfarne fagfolk og læder i høj kvalitet som udgør JAVA CAR DESIGNs standard og sikrer perfekt udførelse. 
Vores produkter testes grundigt og vi er stadig på vejen til en systematisk og konsekvent udvikling.


Takket være vores erfaring kan vi nyde godt af vores velfortjente ry for arbejdets højeste kvalitet som leder og pioner for personalisering og stilisering af interiør.